آبگوشت کوفته ریزه با گوشت کوبیده شده

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آبگوشت کوفته ریزه با گوشت کوبیده شده

عکس, آبگوشت کوفته ریزه با گوشت کوبیده شده

آبگوشت کوفته ریزه یک غذای بسیار خوشمزه و دلچسب است که برای درست کردن آن شما به بادمجام ، گوجه ، گوشت ، پیاز ، ادویه ، نعناع خشک ، آرد نخود چی نیاز دارید.

مواد لازم:

روغن یک و یک دوم قاشق سوپ خوری……………………..غوره یا گوجه سبز به مقدار لازم
پیاز خرد شده ۱ عدد ……………………………….نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری……………………………….بادمجان بزرگ ۱ عدد

گوجه فرنگی متوسط ۲-۱ عدد……………………………….نعناع خشک ۱/۲ تا ۱ قاشق چای خوری

مواد کوفته ریزه:
گوشت سر دست بی استخوان ۳۰۰ گرم……………………………زردچوبه ۱/۳ تا ۱/۲ قاشق چای خوری

پیاز ۱ عدد…………………………آرد نخودچی ۱ قاشق سوپ خوری

نمک ۱/۲ قاشق چای خوری…………………………….فلفل مقدار کمی

طرز تهیه
پیاز را با یک قاشق سوپ خوری روغن تفت دهید. زردچوبه را افزوده و هم بزنید. بادمجان را به قطعات بزرگ خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی بیش تر تفت دهید، سپس گوجه فرنگی را چهار قاچ کرده و بیفزایید و به آرامی مخلوط کنید.

نصف قاشق سوپ خوری روغن را داغ کرده و نعناع را اضافه کنید و هم بزنید و شعله را خاموش کنید و نعناع را همراه نمک به بادمجان اضافه کنید و بعد حدود ۶ پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید جوش بیاید.

برای تهیه کوفته ریزه، گوشت را در غذاساز یا مشابه آن همراه پیاز،‌ زردچوبه، نمک و فلفل به صورت گوشت کوبیده در آورید،‌ آرد نخودچی را افزوده و کمی مخلوط کنید.

در حالی که مخلوط بادمجان در حال جوشیدن است گوشت را به صورت کوفته ریزه های کوچک (حدودا اندازه یک فندق) در آورید و داخل آن بریزید. چاشنی (غوره یا گوجه سبز) را افزوده و پخت را ادامه دهید (برای چاسنی می توانید رب انار هم به کار ببرید). این آبگوشت بسیار خوش مزه است و اگر آب کمتر بریزید می توانید آن را به صورت خوراک مصرف کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر