آبگوشت کوفته ریزه با گوشت کوبیده شده
آبگوشت کوفته ریزه یک غذای بسیار خوشمزه و دلچسب است که برای درست کردن آن شما به بادمجام ، گوجه ، گوشت ، پیاز ، ادویه ، نعناع خشک ، آرد نخود چی نیاز دارید.
مواد لازم:
روغن یک و یک دوم قاشق سوپ خوری……………………..غوره یا گوجه سبز به مقدار لازم
پیاز خرد شده ۱ عدد ……………………………….نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری……………………………….بادمجان بزرگ ۱ عدد
گوجه فرنگی متوسط ۲-۱ عدد……………………………….نعناع خشک ۱/۲ تا ۱ قاشق چای خوری
مواد کوفته ریزه:
گوشت سر دست بی استخوان ۳۰۰ گرم……………………………زردچوبه ۱/۳ تا ۱/۲ قاشق چای خوری
پیاز ۱ عدد…………………………آرد نخودچی ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری…………………………….فلفل مقدار کمی
طرز تهیه
پیاز را با یک قاشق سوپ خوری روغن تفت دهید. زردچوبه را افزوده و هم بزنید. بادمجان را به قطعات بزرگ خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی بیش تر تفت دهید، سپس گوجه فرنگی را چهار قاچ کرده و بیفزایید و به آرامی مخلوط کنید.
نصف قاشق سوپ خوری روغن را داغ کرده و نعناع را اضافه کنید و هم بزنید و شعله را خاموش کنید و نعناع را همراه نمک به بادمجان اضافه کنید و بعد حدود ۶ پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید جوش بیاید.
برای تهیه کوفته ریزه، گوشت را در غذاساز یا مشابه آن همراه پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل به صورت گوشت کوبیده در آورید، آرد نخودچی را افزوده و کمی مخلوط کنید.
در حالی که مخلوط بادمجان در حال جوشیدن است گوشت را به صورت کوفته ریزه های کوچک (حدودا اندازه یک فندق) در آورید و داخل آن بریزید. چاشنی (غوره یا گوجه سبز) را افزوده و پخت را ادامه دهید (برای چاسنی می توانید رب انار هم به کار ببرید). این آبگوشت بسیار خوش مزه است و اگر آب کمتر بریزید می توانید آن را به صورت خوراک مصرف کنید.