آمزوش قیمه با شتر مرغ برای مهمان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آمزوش قیمه با شتر مرغ برای مهمان

عکس, آمزوش قیمه با شتر مرغ برای مهمان

اگرچه روش درست کردن قیمه با مرغ و گوشت چرخ شده یا خورشتی تقریبا یکسان است اما میزان پخت گوشت در خورشت ها متفاوت است . برای درست کردن قیمه شتر مرغ به مواد زیر نیاز دارید :

نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و دارچین به مقدار لازم ، طرز تهیه خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ
گوشت شتر مرغ :۳۰۰ گرم ، لپه :یک لیوان ، لیمو عمانی :۴ الی ۵ عدد
پیاز نگینی سرخ شده:۱ عدد ، رب :۳ قاشق غذاخوری ، گوجه فرنگی :(در صورت تمایل ۳-۴ عدد)

در اولین مرحله پخت خورش قیمه با گوشت شتر مرغ ،لپه را بشویید و۲ تا ۳ ساعتی در آب ولرم خیس دهید و چند بار آب آن را عوض کنید، تا هم دانه های لپه بزرگ تر شود و هم نفخش گرفته شود.لیمو عمانی را هم با چنگال سوراخ کنید و به مدت ۱ ساعت در آب گرم خیس دهید تا تلخی پوست لیمو گرفته شود.

قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید ، مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز نگینی شده را داخلش تفت دهید تا طلایی رنگ شود.گوشت شتر مرغ را خرد کنید و به پیاز تقت داده شده اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زردچوبه به پیاز بزنید و تفت دهید .بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به همراه گوشت و پیاز تفت دهید تا رنگ رب باز شود. گوجه فرنگی ها را هم رنده کنید و به همراه ر در قابلمه تفت دهید.

گوشت را داخل زود پز بریزید تا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کمی پخته شود.در این فاصله لپه خیس داده شده را در کمی روغن تفت دهید و تا بوی خامی ندهد. بعد با گوشت اضافه کنید.لیمو عمانی ها را هم به بقیه مواد اضافه کنید. بعد درب زدوپز را دوباره ببندید تا لپه و لیمو به همراه گوشت ، یک ربع دیگر بپزند.

بعد از ۱۵ دقیقه ، در زود پز را باز کنید. تا لپه ها له نشوند.نمک، دارچین و زعفران را به خورشت اضافه کنید.سیب زمینی ها را هم خلالی خرد کنید و در روغن سرخ کنید و در کنار خورشت بریزید.بعد از اینکه خورشت جا افتاد آن را به همراه پلو سرو کنید.اگر بخواهید این خورشت را در قابلمه معمولی درست کنید باید بعد از تفت پیاز و گوشت ، لپه را هم تفت دهید و بعد رب و زردچوبه را اضافه کنید.و بعد از یک ساعت و نیم پخت گوشت و لپه لیمو عمانی را داخل خورشت بریزید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر