آموزشد غذای سنتی دامغان مانی پلو

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزشد غذای سنتی دامغان مانی پلو

عکس, آموزشد غذای سنتی دامغان مانی پلو

این آموزشئ برای ۷ نفر است .
گوشت خرد کرده را به همراه زردچوبه، فلفل، یک عدد پیاز و قدری آب بپزید تا گوشت پخته شده و آبش کشیده شود.در اواخر پخت نمک را نیز بیفزائید.

روغن یا کره به میزان لازم………………………….زرشک یک دوم پیمانه

برنج باسماتی ۴۵۰ گرم (۳ پیمانه)………………………لپه ۱ پیمانه

رشته پلوئی ۲۰۰ گرم……………………………کشمش پلوئی ۲۰۰ گرم.

پیاز داغ یک دوم پیمانه………………………….گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم

زعفران به میزان لازم

برنج و لپه را جداگانه بخیسانید. آن گاه لپه را بپزید و برنج را در قابلمۀ مناسبی روی حرارت بجوشانید.پس از حدود پنج دقیقه لپه و رشته را به برنج نیز بیفزائید و سه دقیقه بعد برنج را آبکش کنید.سپس در قابلمه مناسبی قدری روغن یا کره بریزید و برنج را اضافه کنید.

حالا پلو را به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.در این فاصله کشمش و زرشک را جداگانه تفت دهید.حالا قدری از زرشک، کشمش و پیاز داغ را برای تزئین کنار بگذارید و بقیه را به همراه گوشتی که از قبل پخته‌اید با پلو مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بکشید.اکنون روی سطح پلو را با مواد باقیمانده و برنج زعفرانی بیارائید.

 

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر