آموزش آش خوشمزه ی عدس

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش آش خوشمزه ی عدس

عکس, آموزش آش خوشمزه ی عدس

آش عدس یک غذای مقوی بدون گوشت است اما هم چون سایر آشها برای مقوی تر شدن آن می توانید داخل آن از گوشت استفاده کنید. برای طعم دهی بیشتر به آش عدسی میتوانید آب قلم گوساله در آش بریزید و یا دو عدد قرص استاک گوشت را در یک و نیم پیمانه آب جوش حل کرده و به آش اضافه کنید. هم چنین میتوانید مقداری گوشت در آش ریخته و آش عدس با گوشت تهیه کنید. توجه داشته باشید که گوشت برای پختن، به زمان بیشتری نسبت به عدس و برنج نیاز دارد.در صورت تمایل، اگر به همین مواد آش، برابر با میزان عدس، جو پرک اضافه کنید آش عدس و جو خواهید داشت که بسیار مقوی و خوش طعم است. اگر دوست دارید آش عدس و برنج شما لعابی تر باشد، میتوانید یک و نیم قاشق چایخوری آرد سفید را در آب سرد حل نموده و به آش اضافه کنید.

مواد لازم برای آش عدس

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم ………………………….نعنا داغ، ماست یا کشک برای سرو
عدس ۱ پیمانه …………………. برنج ۱ پیمانه
سبزی تازه (گشنیز و جعفری) ۱۲۰ گرم …………………….. پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه ……………….آب ۲ لیتر

ابتدا برنج و عدس را به صورت جداگانه در مقداری آب بریزید تا حدودا یک ساعت خیس بخورند. پیاز و سیر را خرد کرده و با مقداری روغن، زردچوبه و فلفل تفت دهید.پیاز و سیر سرخ شده را به همراه ۲ لیتر آب در یک قابلمه بریزید و برنج و عدس را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و آب آن کشیده شود.وقتی آب آش عدس کشیده شد، باید سبزی های خرد شده را اضافه کنید. سپس به مقدار لازم در آش نمک بریزید و صبر کنید تا آش شما کاملا پخته و لعاب دار شود.آش عدس را با نعنا داغ، ماست یا کشک تزیین و سرو نمایید. نوش جان.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر