آموزش آش شولی یزدی با چغندر

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش آش شولی یزدی با چغندر

عکس, آموزش آش شولی یزدی با چغندر

یکی از محبوب ترین غذاهای مردم یزد و یکی از آش های محلی بسیار خوشمزه آش شولی است. بیشترین تفاوت این آش با آش های دیگر استفاده از چغندر یا لبو در آن است. از دیگر غذاهای محبوب یزد می توان به قیمه نخود یزدی ، خورش به آلو ، آش گندم یزدی . …. اشاره کرد.

مواد لازم :

پیاز دو عدد ………………. آرد یک لیوان

چغندر دو عدد بزرگ  ………………. عدس یک‌ دوم لیوان

سرکه به میزان دلخواه ………………. نعناع خشک دو قاشق غذاخوری

سبزی یک کیلو(اسفناج و شوید و تره و جعفری و چند شاخه شنبلیله)………………. روغن به میزان لازم برای پیاز و نعناع داغ

نمک و فلفل به میزان لازم ………………. زردچوبه دو قاشق مرباخوری

ابتدا چغندرها را پوست‌کنده، سپس یکی از آن‌ها را رنده کرده و دیگری را به‌صورت خلالی برش داده و با مقداری آب می‌گذاریم روی شعله تا نیم‌پز شود.عدس و سبزی خردشده را به چغندر نیم‌پز شده اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا کاملاً بپزد.در این‌ بین پیازداغ را درست کرده و به آن زردچوبه اضافه می‌کنیم و در آخر نعناع را به پیازداغ افزوده و بلافاصله شعله را خاموش می‌کنیم.

به آرد حدود چهار لیوان آب اضافه کرده و سپس با دست کاملاً آن‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم.پس از پخته شدن سبزیجات، مخلوط آب و آرد را کم‌کم به شولی در حال جوشیدن اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا آرد ته نگیرد.سپس مخلوط پیاز داغ و سرکه را به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا چند جوش بزند تا بوی تند سرکه کم شود.
در آخر با توجه به ذائقه‌ی خود به آش نمک و فلفل اضافه می‌کنیم.آش شولی شما آماده سرو شدن است. با نان سنگک آن را میل کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر