آموزش آش معروف کرمانی به اسم آش بلغور شیر

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش آش معروف کرمانی به اسم آش بلغور شیر

عکس, آموزش آش معروف کرمانی به اسم آش بلغور شیر

 

برگ پیازچه خرد شده………….۲ قاشق غذاخوری

سیب زمینی…………….۳-۴ عدد

سیاه دانه………….۱ قاشق چایخوری

زردچوبه…………..۱ قاشق چایخوری

آرد………….نصف پیمانه

بلغور گندم…………..۵۰۰ گرم

شیر…………..نیم کیلو

بلغور شیر خشک شده……………..۱ لیوان

سیر…………۳-۴ حبه

نمک و فلفل …………….به مقدار لازم

ابتدا جهت تهیه بلغور شیر، بلغور را پاک کرده در شیر داغ می‌ریزیم و به مدت نیم ساعت می‌گذاریم دم بکشد.بلغور شیر به دست آمده را روی پارچه ریخته خشک می‌کنیم.برای تهیه شولی بلغور شیر یک لیوان بلغور شیر را در قابلمه ریخته آب به آن افزوده وقتی جوش آمد زردچوبه، سیاه دانه، برگ پیازچه، سیر خرد شده را اضافه می‌کنیم تا پخته شود.

سپس سیب زمینی‌ها را که حلقه حلقه خرد کرده ایم اضافه می‌کنیم تا پخته شوند.نصف لیوان آرد را در آب حل کرده اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا گلوله نشود.وقتی بوی خامی آرد برطرف شد، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم.در آخر می‌توان به جای نعنا داغ، ۲-۳ قاشق غذاخوری پیازچه داغ روی آن ریخته و هم می‌زنیم.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر