آموزش آش معروف کندلوس به اسم آش بیشت واش

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش آش معروف کندلوس به اسم آش بیشت واش

عکس, آموزش آش معروف کندلوس به اسم آش بیشت واش

هرچه گردو شما بیشتر باشد غذایتان خوشمزه تر است.معمولا این غذا با نمک سرو میشود اما میتوان به آن شکر هم اضافه کرد.میتوانید برای پخت عدس هم از شیر استفاده کنید تا غذای شما خوشمزه تر شود.اگر اسفناج موحود نبود از برگ چغندر یا جعفری یا سبزی آش استفاده کنید.

اسفناج: ۱ کیلوگرم…………………………..نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

گردو (خرد شده): ۱ پیمانه…………………………..زیره سبز (آسیاب شده): ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه: ۱.۵ قاشق چای خوری…………………………..سیب زمینی (خرد شده): ۲ عدد

شیر: ۱.۵ لیتر…………………………..عدس: ۲ پیمانه

عدس را در ظرفی مناسب به همراه وقداری آب و نمک و کمی روغن آبپز کنید تا آب آن تبخیر شده و تنها چند قاشق باقی بماند.در ظرفی جداگانه اسفناج، شیر و سیب‌زمینی را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید. وقتی شیر جوش آمد زیر شعله را کم کنید و ۴۵دقیقه زمان دهید تا مواد با هم بپزند.

حالا در ظرفی مناسب کمی روغن داغ کنید و تمام ادویه ها و گردو را با هم تفت دهید تا جایی که عطر آنها کاملا به مشام برسد.سپس عدس را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید و آنها را به غذا اضافه کنید اجازه دهید موادتان با هم چند جوش بخورند تا طعم بگیرند.سپس غذا را برای سرو آماده کنید.میتوانید از گردو آسیاب شده هم در این غذا استفاده کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر