آموزش آش یوان آش سنتی تبریزی ها

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش آش یوان آش سنتی تبریزی ها

عکس, آموزش آش یوان آش سنتی تبریزی ها

شلغم: ۲ عدد…………………….عدس: یک پیمانه

پیاز: یک عدد………………………….برنج: نصف پیمانه

سبزی آش: ۵۰۰ گرم……………………..پیاز: ۲۵۰ گرم

گوشت: ۵۰۰ گرم……………………………..نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

عدس را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نغخ عدس گرفته شود و زودتر بپزد. برنج را نیز از چند ساعت قبل در مقداری آب و کمی نمک خیس کنید. سپس آب آن‌ها را خالی کنید و برنج و عدس را با یک لیتر آب تازه در قابلمه بریزید و آن‌ها را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا با هم بپزند.پس از پخت برنج و عدس، سبزی خرد شده، پیاز داغ و شلغم را در قابلمه بریزید تا با هم بپزند. در همین حین، گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آن‌ها را به‌شکل کوفته قلقلی دربیاورید و در آش حال در جوش بریزید. آش شما پس از پخت گوشت حاضر است.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر