آموزش اسکالوپ با سینه ی مرغ

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش اسکالوپ با سینه ی مرغ

عکس, آموزش اسکالوپ با سینه ی مرغ

این مواد برای ۴ نفر مناسب است.

مواد لازم برای آماده کردن مرغ

آبلیمو ………..۱ قاشق سوپخوری

فلفل لیموئی………….. (Lemon Pepper)2 قاشق چایخوری

سینه‌ی مرغ بدون پوست و استخوان………………. ۴ عدد

روغن زیتون…………………..۶۰میلی‌لیتر(یک‌چهارم پیمانه)

مواد لازم  دیگر :

کیپر……………… ۱ قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده‌کرده………….. ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون…………. ۲ قاشق چایخوری

پنیر سفید (فتا) ……………۱۸۰ گرم

زیتون بی‌هسته و خردکرده…………. ۲ قاشق سوپخوری

فلفل سیاه…………… یک‌دوم قاشق چایخوری

پنیر، زیتون، فلفل، کیپر، پوست لیمو و روغن زیتون را در کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید. آن‌گاه به کمک چاقوی تیز، شکافی در یک طرف سینه‌های مرغ ایجاد کنید تا مانند پاکت باز شوند. سپس با مواد فراهم کرده درون این شکاف‌ها را پر کنید و با خلال دندان ببندید. حالا سینه‌های مرغ پر کرده را در کیسه‌ی نایلونی دارای زیپ قرار دهید و مخلوط روغن زیتون، آبلیمو و فلفل لیموئی را رویش بریزید. اکنون در کیسه را محکم ببندید و اندکی آن را تکان دهید تا سینه‌های مرغ با این مواد مخلوط شود. سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه تا دو ساعت در یخچال نگه دارید. اینک سینه‌های پرکرده‌ی مرغ را روی توری چربکرده‌ی کباب‌پز یا منقل بگذارید و هر طرفش را به مدت تقریبی ۸ دقیقه یا تا زمانیکه برشته و طلائی رنگ شوند، کباب کنید. آن‌گاه اسکالوپ را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و میل کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر