آموزش اسلایس شکلاتی با بیسکوئیت پتی بور

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش اسلایس شکلاتی با بیسکوئیت پتی بور

عکس, آموزش اسلایس شکلاتی با بیسکوئیت پتی بور

پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری………………..شکلات صبحانه یا نوتلا ۵ قاشق غذاخوری

بیسکوئیت پتی بور وانیلی یک و نیم بسته………..شیر یک استکان کوچک

کیک شکلاتی آماده ۲ بسته……………….کره ی نرم شده یک قاشق غذاخوری

نخست بیسکوئیت پتی بور وانیلی را با غذاساز پودر کنید، سپس کیک شکلاتی آماده را هم با غذاساز به صورت پودر در بیاورید، حالا کیک ها و بیسکوئیت های پودر شده را داخل ظرفی بریزید، پودر کاکائو و شکلات صبحانه یا نوتلا و کره ی نرم شده را به آن اضافه کنید.حالا مواد را کاملا با هم مخلوط کنید و برای اینکه به صورت خمیر در بیاید یک استکان کوچک هم شیر به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر جمع شود.

بعد روی سلفون مواد را پهن کنید و با دست به صورت رول یکسان و مرتب شکل بدهید، سپس‌ خمیر را یک ساعت در فریزر بگذارید و بعد با چاقو یا کارد شیاردار برش های دو سانتی بزنید.(من از کاغذ روغنی سایز کوچک که مخصوص حلوا هست برای زیر شیرینی ها استفاده کردم و از شکلات سفید آب شده و مغز گردو هم برای تزئین استفاده کردم.)

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر