محصولات معتبر محصولات معتبر

یاس فان » آشپزی » آموزش بستنی خانگی برای شب یلدا

آموزش بستنی خانگی برای شب یلدا

آشپزی | ۳ بازدید

عکس, آموزش بستنی خانگی برای شب یلدا

شما میتوانید بستنی سنتی زعفرانی را در منزل بدون دستگاه بستنی ساز به سادگی تهیه کنید . برای این بستنی نیاز به ثعلب است تا بستنی کش دار شود. ثعلب پودر سفیدی است که باید از لوازم قنادی ها خریداری کنید. ارزان است اما نباید بیش از مقدار گفته شده در بستنی بریزید و الا بستنی شما قابل خوردن نیست.

مواد لازم
شیر پرچرب ۴ پیمانه * خامه ۱۰۰ گرم* شکر ۲ پیمانه* گلاب نصف پیمانه
ثعلب ۲ قاشق چایخوری* زعفران ۲ قاشق غذا خوری* خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری

در مرحله اول برای تهیه بستنی سنتی یک سینی مناسب که لبه دار باشد را انتخاب کنید و بر روی آن خامه را با قطر ۲ تا ۳ میلیمتر با کف قاشق پهن کنید و سپس سینی را در داخل فریزر قرار بدهید تا خامه یخ بزند. برای اینکه خامه بهتر در فریزر یخ بزند بهتر است از خامه کم چرب استفاده کنید.
در گام بعدی یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و بر روی اجاق گاز قرار دهید و شیر را درون آن بریزید و بگذارید با حرارت بالا بجوشد. بعد از جوشیده شدن شیر حرارت را کم کنید و زعفرانی که از قبل دم کرده بودید را به همراه گلاب به شیر اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شوند.
بستنی، ریختن زعفران
بعد ثعلب را با شکر کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آن را اندک اندک به شیر اضافه کنید و مداوم شیر را هم بزنید. تا هم شکر در شیر حل شود و هم ثعلب باعث قوام آمدن آن شود.
بستنی، قوام آمدن شیر
وقتی که مایه بستنی قوام یافت و غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و درون کاسه‌ای بریزید. سپس در یک قابلمه یا ظرف بزرگتر یخ قرار دهید و کاسه بستنی را در کنار یخ ها قرار دهید و آن را خوب هم بزنید تا کمی بستنی کشدار شود.
بستنی، سرد کردن
بعد بستنی را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و سپس بیرون بیاورید و آن را خوب هم بزنید تا بستنی کشدار‌تر شود و دوباره آن را در فریزر قرار دهید. این فرایند را ۴ الی ۵ بار تکرار کنید تا بستنی انسجام بیشتری پیدا کند و کشدارتر شود.
بستنی- اضافه کردن خامه
در گام آخر بستنی را از یخچال فریزر بیرون بیاورید و همچنین خامه یخ زده را هم از فریزر خارج کنید. قطعات کوچک از خامه یخ زده را برش دهید و به بستنی به همراه خلال پسته اضافه کنید. و سپس خوب بستنی را هم بزنید تا خامه و خلال پسته در همه جای آن نفوذ کند. در صورت تمایل برای خوش طعم و خوش عطر کردن بستنی می‌توانید از اسانس هل استفاده کنید. سپس بستنی را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا فرایند آماده سازی آن کامل شود و آماده خوردن شود.

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب جدید آشپزی

امروز ۳ آبان ۱۴۰۰