آموزش بستنی شکلاتی با ثعلب در خانه
آموزش بستی شکلاتی بدون همزن و دستگاه بستنی ساز :
مواد لازم
شیر ۱ و ½ پیمانه
زرده تخم مرغ ۵ عدد
شکر ¾ پیمانه یا ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه یا ۳۵ گرم
شکلات خرد شده یا چیپسی ۱۲۰ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
شیر، خامه و نصف شکر را روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید تا ذرات شکر در شیر حل شود. اطمینان حاصل کنید که حرارت به اندازه کافی ملایم است که شیر به جوش نیاید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید شیر و خامه معمولی را با شیر نارگیل و خامه نارگیل جایگزین کنید.
زردههای تخم مرغ، وانیل و مابقی شکر را به کمک همزن بزنید تا کرم و کشدار شود. (زمان تقریبی بسته به قدرت همزن بین ۵ تا ۸ دقیقه است.)
نمک و پودر کاکائو را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
یک پیمانه از شیر را به آرامی به مخلوط تخم مرغ همزده اضافه کنید تا تخم مرغها با شیر هم دما شوند.
نکته: اگر شیر را به یک باره به مواد اضافه کنید، تخم مرغها میبندند.
زمانی که تخم مرغ و شیر هم دما شد، مخلوط تخم مرغ را به ظرف شیر اضافه کنید و مرتب شروع به هم زدن کنید.
شکلات خرد شده یا چیپس شکلات را به آن اضافه کنید تا شکلات ذوب شود.
کاسترد کاکائویی را با حرارت خیلی ملایم به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه مرتب به هم بزنید و اجازه دهید به غلظت برسد.
نکته: کاسترد به هیچ عنوان نباید به جوش آید.
کاسترد را به مدت یک ساعت در دمای محیط و سپس در فریزر استراحت دهید تا کاملا خنک شود.
در این مرحله اگر بستنی ساز دارید که مطابق معمول بستنی را به دستگاه منتقل کرده و شروع به زدن میکنید. در غیر این صورت، کاسه همزن را روی یک ظرف بزرگ یخ و نمک قرار دهید و با درجه متوسط همزن شروع به هم زدن مایه بستنی بر روی یخ کنید.
نکته: بهتر است از نمک دانه درشت استفاده کنید تا یخها دیرتر ذوب شوند.
زمانی که بستنی شروع به بستن کرد و فرم گرفت، بستنی کاکائویی را به یک قالب لوف منتقل کنید و ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فریزر استراحت دهید.
. مجددا بستنی را به کاسه همزن و ظرف یخ منتقل کنید و ذرات یخ ایجاد شده در بستنی به کمک همزن از هم باز کنید. ۵ تا ۸ دقیقه بزنید و مجددا بستنی را به فریزر منتقل کنید.
مرحله آخر را تا ۴ مرتبه تکرار کنید و نهایتا بستنی کاکائویی آماده سرو خواهد بود.
آموزش بستنی شکلاتی با غذا ساز
پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری……………………………..ثعلب : ۱ قاشق غذاخوری پر
شیر : ۶ لیوان………………………..شکر : یک لیوان
ابتدا شیر را درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی شعله گاز قرار دهد تا شیر به دمای جوش برسد.شکر را به همراه ثعلب و پودر کاکائو در ظرف مناسبی بریزید و این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس مخلوط پودر کاکائو را به آرامی به شیر داغ اضافه کنید و در حین اضافه کردن مخلوط پودر کاکائو به شیر مخلوط این مواد را هم بزنید تا یکدست و غلیظ شوند. بعد از اینکه مخلوط شیر و پودر کاکائو سرد شدند آن ها را به مدت چند ساعت در فریزر بگذارید تا بسته شوند و بعد از بسته شدن بستنی ظرف بستنی را از فریزر خارج کنید و بستنی کاکائویی را به تکه هایی کوچک تقسیم کنید.
سپس تکه های بستنی را در غذاساز ریخته تا میکس شوند.در مرحله آخر طرز تهیه بستنی کاکائویی بستنی میکس شده را دوباره درون فریزر قرار دهید تا خودش را به خوبی بگیرد سپس بستنی بسته شده را از درون فریزر خارج کنید و با کمک سس شکلاتی و شکلات های رنگی و … این بستنی خوشمزه را تزیین کنید همچنین می توانید برای تزیین کردن بستنی کاکائویی از روش های تزیین بستنی استفاده کنید.
بستنی کاکائویی خوشمزه و خوش طعم دستور مرحله به مرحله بستنی کاکائویی
نکات طلایی برای تهیه بستنی کاکائویی
۱٫پودر کاکائو و ثعلب را بهتر است ابتدا با شکر مخلوط کنید سپس مخلوط این مواد را به شیر داغ اضافه کنید در غیر این صورت پودر کاکائو و ثعلب در شیر گلوله گلوله می شوند.
۲٫ اگر به بستنی ساز دسترسی دارید می توانید مایع بستنی را درون بستنی ساز بریزید تا به بستنی تبدیل شود.
۳٫ برای میکس کردن بستنی بهتر است تکه های بستنی را آرام آرام در غذاساز بریزید و میکس کنید تا به موتور دستگاه فشاری وارد نشود.