آموزش ترشی سالادی سنتی و مجلسی با فوت کوزه گری

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش ترشی سالادی سنتی و مجلسی با فوت کوزه گری

عکس, آموزش ترشی سالادی سنتی و مجلسی با فوت کوزه گری

سرکه: ۱ لیتر……………………………………….نمک: به مقدار لازم

آب: ۱ لیتر……………………………………فلفل: به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی (یا آب گوجه فرنگی): ۱ کیلوگرم

سبزیجات لازم برای ترشی:

بادمجان: ۲۵۰ گرم

هویج: ۵۰۰ گرم

فلفل دلمه ای: ۲۰۰ گرم (سبز و زرد و قرمز)

سیب زمینی ترشی: ۱۰۰ گرم

ادویه ترشی: به مقدار لازم

کلم پیچ: ۵۰۰ گرم

گل کلم: ۱ کیلوگرم

موسیر: ۱۰۰ گرم

لوبیا سبز: ۲۵۰ گرم

ساقه کرفس: ۲۰۰ گرم

سبزیجات معطر: در صورت تمایل

ترشی سالادی

ابتدا مواد را بشویید و پس از خشک شدن آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید. سیب ترشی و موسیر را در آب بخیسانید سپس آن‌ها را خرد کنید. سپس در یک ظرف مناسب مخلوط آب و سرکه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پس از آن نمک و ادویه و فلفل را به مواد اضافه کنید.

پس از افزودن ادویه، رب گوجه فرنگی را به آن بیافزایید و اجازه دهید تا رب گوجه فرنگی در مخلوط آب و سرکه حل شود. پس از یک یا دو بار جوش زدن سبزیجات خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ یا نهایتا ۴ دقیقه اجازه دهید روی حرارت ملایم جوش بیاید.مواد را از روی حرارت برداشته و پس از آن که کاملا سرد شد آن را داخل شیشه بریزید.بهتر است شیشه ترشی را در محل خنک یا یخچال قرار دهید.

پس از یک هفته ترشی شما آماده است.اگر می‌خواهید ترشی را زودتر مصرف کنید زمان پخت سبزیجات را بیشتر کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر