آموزش ترشی گوجه سبز یا آلوچه مجلسی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش ترشی گوجه سبز یا آلوچه مجلسی

عکس, آموزش ترشی گوجه سبز یا آلوچه مجلسی

برای درست کردن این ترشی خوشمزه علاوه بر گوجه سبزهای تازه و رسیده به نیم لیتر سرکه و نعناع و ترخون و نمک نیز نیاز دارید .

مواد لازم

نعناع یا ترخون تازه – یک دسته……………………………..سرکه – نیم لیتر

گوجه‌ سبز – ۱ کیلوگرم…………………………نمک – ۱ قاشق چای خوری

آموزش :

ابتدا گوجه سبز‌ ها را بشویید و دم آن‌ها را بگیرید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.کف ظرف مورد نظر نعناع یا ترخون بریزید و گوجه سبز ها را به آن اضافه کنید.سرکه و نمک را بجوشانید و پس از خنک شدن روی گوجه‌سبز‌ ها بریزید تا سطح آن‌ها را بپوشاند.

سپس مجددا یک لایه نعناع یا ترخون بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.ظرف حاوی ترشی را در جای خنک قرار دهید.پس از گذشت ۲ هفته ترشی آلوچه شما آماده است.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر