آموزش ترشی گوجه سبز یا آلوچه مجلسی
برای درست کردن این ترشی خوشمزه علاوه بر گوجه سبزهای تازه و رسیده به نیم لیتر سرکه و نعناع و ترخون و نمک نیز نیاز دارید .
مواد لازم
نعناع یا ترخون تازه – یک دسته……………………………..سرکه – نیم لیتر
گوجه سبز – ۱ کیلوگرم…………………………نمک – ۱ قاشق چای خوری
آموزش :
ابتدا گوجه سبز ها را بشویید و دم آنها را بگیرید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.کف ظرف مورد نظر نعناع یا ترخون بریزید و گوجه سبز ها را به آن اضافه کنید.سرکه و نمک را بجوشانید و پس از خنک شدن روی گوجهسبز ها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند.
سپس مجددا یک لایه نعناع یا ترخون بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.ظرف حاوی ترشی را در جای خنک قرار دهید.پس از گذشت ۲ هفته ترشی آلوچه شما آماده است.