آموزش جوجه آشوکا و ادویه های آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش جوجه آشوکا و ادویه های آن

عکس, آموزش جوجه آشوکا و ادویه های آن

خامه:نصف پیمانه……………………..پیاز :یک عدد……………..نمک و فلفل :به میزان لازم

ادویه هندی:به میزان لازم………………………….گوجه فرنگی، هویج، لوبیاسبز و تربچه :برای تزئین

گوشت جوجه :۳۰۰ گرم…………….فلفل دلمه ای قرمز :یک عدد

ماست :نصف پیمانه……………کره :۵۰ گرم

خامه ، ماست ، کره ، نمک ، فلفل و ادویه هندی را در کاسه ای مخلوط کرده و جوجه را داخل آن قرار دهید.پیاز را هم خلالی خرد کرده و بیافزایید.مواد را خوب هم بزنید و در ظرف را ببندید و برای یک روز کامل در یخچال بگذارید تا خوب طعم بگیرد و ترد شود.

روز بعد گوشت جوجه را از سس خارج کرده و به همراه فلفل دلمه ای یک در میان به سیخ بزنید و خوب کباب کنید.جوجه آشوکا را در ظرف سرو بچینید و با برش هایی از لیمو و سبزیجات دلخواه سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر