آموزش جوجه آشوکا و ادویه های آن
خامه:نصف پیمانه……………………..پیاز :یک عدد……………..نمک و فلفل :به میزان لازم
ادویه هندی:به میزان لازم………………………….گوجه فرنگی، هویج، لوبیاسبز و تربچه :برای تزئین
گوشت جوجه :۳۰۰ گرم…………….فلفل دلمه ای قرمز :یک عدد
ماست :نصف پیمانه……………کره :۵۰ گرم
خامه ، ماست ، کره ، نمک ، فلفل و ادویه هندی را در کاسه ای مخلوط کرده و جوجه را داخل آن قرار دهید.پیاز را هم خلالی خرد کرده و بیافزایید.مواد را خوب هم بزنید و در ظرف را ببندید و برای یک روز کامل در یخچال بگذارید تا خوب طعم بگیرد و ترد شود.
روز بعد گوشت جوجه را از سس خارج کرده و به همراه فلفل دلمه ای یک در میان به سیخ بزنید و خوب کباب کنید.جوجه آشوکا را در ظرف سرو بچینید و با برش هایی از لیمو و سبزیجات دلخواه سرو کنید.