آموزش خشکاویج غذای اصیل گیلانی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش خشکاویج غذای اصیل گیلانی

عکس, آموزش خشکاویج غذای اصیل گیلانی

مواد مورد نیاز در تصویر زیر :

 

عکس, آموزش خشکاویج غذای اصیل گیلانی

باقالی پوست کنده و شوید را در تابه ای اضافه کنید و با کمی زردچوبه تا تفت بخورد.وقتی کمی آبش کشیده شد مقداری بهش پودر سیر بزنید و نمک و کره را اضافه کنید.چند تا قل دیگر که زد تخم مرغ ها را داخلش بزنید و در تابه را بگذارید و تا آب غذا کشیده شود.این غذا را می توانید با نان یا پلو سرو کنید. یعنی می توانید یک خوراک با نان یا یک خورشت باشد. می توانید برای خورشت آبداتر برش دارید.اگر دوست ندارید زرده کاملا سفت شود زیرش را کم کنید و اجازه بدهید نیمروها بسته شوند و زرده شل بماند. یعنی در نگذارید یا خیلی زود بر دارید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر