آموزش خوراک لوبیا پیله غذای سنتی مردم کرج

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش خوراک لوبیا پیله غذای سنتی مردم کرج

عکس, آموزش خوراک لوبیا پیله غذای سنتی مردم کرج
این آموزش برای ۴ نفر است.

گوجه فرنگی: ۲ عدد…………….نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

لوبیا پیله: ۵۰۰ گرم………………سیب زمینی: ۲ عدد

گوشت: ۲۵۰ گرم……………………پیاز: یک عدد…………………….

روغن: ۲ قاشق غذاخوری…………………………آب لیمو یا لیمو ترش تازه: به مقدار لازم

مقداری روغن در یک تابه گود بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس سیب‌زمینی‌ها و پیازهای نگینی خرد شده را در تابه بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا حسابی طلایی و ترد شوند.گوشت خرد شده، زردچوبه و فلفل را در تابه بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا آب گوشت خشک شود و رنگ آن تغییر کند. لوبیا را در مرحله بعد در تابه بریزید و برای یک دقیقه تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی خرد شده را به مواد داخل تابه بیفزایید و تفت دادن را برای یک دقیقه دیگر ادامه دهید. دو لیوان آب جوش در تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا لوبیا و گوشت به‌طور کامل بپزند.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر