آموزش خورشت تایلندی با خمیر کاری و فیله ماهی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش خورشت تایلندی با خمیر کاری و فیله ماهی

عکس, آموزش خورشت تایلندی با خمیر کاری و فیله ماهی

مواد لازم :

خمیر میگو : یک قاشق چایخوری …………. شیر نارگیل : ۵۰۰ میلی لیتر

مرکب ماهی پاک شده : ۲۰۰ گرم ………….روغن آفتابگردان : یک قاشق غذاخوری

فیله ماهی بدون استخوان : نیم کیلوگرم ………….سیر ریز خرد شده : دو حبه

پیاز خرد شده : ۴ عدد ………….خمیر کاری تایلندی : دو قاشق غذاخوری

ساقه لیمو کوچک و ریز خرد شده : دو عدد ………….

میگوی خالدار خام و پوست کنده و خرد شده : ۲۰۰ گرم ………….صدف با پوست سخت و پاک شده : ۱۲ عدد

برگ ریحان باریک خرد شده : به مقدار لازم………….برنج پخته شده : برای سرو

نخست مرکب ماهی را به صورت حلقه هایی ضخیم خرد کنید سپس فیله ماهی را به تکه هایی لقمه ای تقسیم کنید.روغن را درون تابه ای گود و بزرگ بریزید سپس روغن را داغ کنید و سیر و پیاز و خمیرکاری را به مدت یک تا دو دقیقه درون روغن تفت دهید و هم بزنید تا سرخ شوند سپس ساقه لیمو و خمیر میگو را با شیر نارگیل مخلوط کنید و به مواد درون تابه اضافه کنید تا به دمای جوش برسند. توجه داشته باشید که حرارت گاز را باید کم نمایید تا مایه به صورت آرام بجوشد.

در مرحله بعدی طرز تهیه خورش تایلندی مرکب ماهی و ماهی آماده شده را به میگوها بیفزایید سپس به مدت دو دقیقه مواد را به آرامی بجوشانید. صدف ها را به مخلوط مواد بیفزایید و به مدت یک دقیقه دیگر مواد را بجوشانید تا صدف ها باز شوند. صدف هایی که باز نشده اند را باید دور بیندازید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر