آموزش خورشت زرشک شیک و مجلسی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش خورشت زرشک شیک و مجلسی

عکس, آموزش خورشت زرشک شیک و مجلسی

اگر میخواهید خورشت زرشک را به روش مجلسی و شیک درست کنید بهتر است برای آن از گوشت خورشتی استفاده کنید به جای مرغ و گوشت چرخ شده. قبلز از خواندن مواد لازم و توضیحات این نکات را بخوانید :

می توانید برای تعادل در مزه چند عدد آلو خورشتی که از قبل خیس کردید را در ۳۰ دقیقه انتهای پخت خورش زرشک اضافه کنید.
می توانید برای اینکه لپه بو نداشته باشید و طعم بعدی ندهید یکبار داخل آب در حال جوش ریخته و کفش را بگیرید.
در صورت تمایل می توانید مقداری آبلیمو برای چاشنی در ۵ دقیقه انتهای اضافه کنید.
اگر در حین پخت گوشت و لپه آب کم شد می توانید مقداری آب جوش اضافه کنید.

مواد لازم

نیم کیلو گوشت خورشتی ، پیاز ۲ عدد ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و زعفران به مقدار لازم
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم ،  لپه ۱/۲ لیوان ، زرشک ۲۵۰ گرم ، کره  و شکر به مقدار لازم ،

پیاز ها را پوست بگیرید و بشورید سپس نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا پیازها سبک و شیشه ای شوند سپس گوشت را که از قبل به صورت قیمه خرد کردید را به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا گوشت تغییر رنگ دهد و آب گوشت کشیده شود.لپه را از قبل خیس کنید و چندین بار آبش را عوض کنید سپس به گوشت و پیاز اضافه کنید و هم بزنید (تفت دادن لپه با گوشت باعث می شود لپه ها در حین پخت وا نرود) در انتها فلفل سیاه و زعفران و ادویه کاری را به موادمون اضافه کنید و ۱ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید گوشت و لپه پخته شوند.

زرشک را از قبل با کمی آب خیس کنید تا نرم شود سپس داخل یک تابه کوچک مقداری کره ریخته تا ذوب شود سپس زرشک ها را با کره و زعفران و کمی شکر خوب تفت دهید تا قرمز رنگ شوند و پف کنند.وقتی گوشت و لپه پخته شدند نمک خورش زرشک را اندازه کنید و در ۱۰ دقیقه انتهای پخت زرشک های تفت خورده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس در ظرف سرو کشیده به همراه برنج زعفرانی که از قبل تهیه کردید میل کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر