آموزش خورش برگه زردآلو مجلسی با گوشت خورشتی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش خورش برگه زردآلو مجلسی با گوشت خورشتی

عکس, آموزش  خورش برگه زردآلو مجلسی با گوشت خورشتی

بی شک می توان گفت یکی از دلچسب ترین خورشت ها خورش برگه زرد آلو است که خواص درمانی بسیاری هم دارد. این غذا اصالتا یک غذای سمنانی است. برای درست کردن این غذا به مواد زیر نیاز دارید :

گوشت پخته خورشتی ۲۵۰ گرم……………آب ۳ لیوان……………زعفران به مقدار دلخواه

برگه زردآلو دو پیمانه …………… کره ۱۰۰ گرم

پیاز داغ ۷ قاشق غذاخوری …………… نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

برگه‌های زردآلو را ۱ ساعت خیس کرده، سپس آبکش نموده و با کره و پیازداغ تفت می‌دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم می‌پزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر