آموزش خورش رنگارنگ با فلفل دلمه

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش خورش رنگارنگ با فلفل دلمه

عکس, آموزش خورش رنگارنگ با فلفل دلمه

مواد لازم برای ۴ نفر

رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری ، زعفران به مقدار لازم
پیاز ۲ عدد ، سیر ۲ حبه ، کره ۱۵۰ گرم
برنج ۵ کیلوگرم ، روغن به مقدار لازم
فلفل دلمه ای (رنگارنگ و نگینی شده) ۳ عدد ، نمک و فلفل به مقدار لازم
گوشت (خورشتی و خرد شده) ۷۰۰ گرم ، عصاره گوشت ۱ بسته(میتوانید به جای گوشت تکه ای از گوشت چرخکرده یا مرغ هم استفاده کنید)

ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از کره ها را ذوب کرده و پیاز نگینی شده را در آن کاملا سرخ میکنیم و سپس گوشت خرد شده را تا حدی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.سپس عصاره گوشت را در آب مخلوط کرده و به گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم خوب بپزند.فلفل ها را در ظرفی جداگانه تفت میدهیم تا کمی نرم شوند و رنگشان تغییر کند .-سپس رب گوجه فرنگی ، زعفران و ادویه را به آنها اضافه کرده و دراواخر پخت گوشت به خورش اضافه میکنیم.برنج را در ظرف مناسب دم میکنیم و به صورت پلو خورش غذا را سرو میکنیم.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر