آموزش خورش روغن جوش با ادویه های خاص آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش خورش روغن جوش با ادویه های خاص آن

عکس, آموزش خورش روغن جوش با ادویه های خاص آن

مواد لازم برای ۳ نفر

میخک ۳ عدد…..رب انار ۵ قاشق سوپ خوری
ماست‏ ۲۵۰ میلی لیتر …..دانه هل ۴ عدد
سرکه ۱ قاشق سوپ خوری …..
سیر له شده ۴ حبه …..زنجبیل رنده شده ۱ قاشق سوپ خوری
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم …..روغن ۲ قاشق سوپ خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری …..پیاز سرخ شده ۳۰۰ گرم
پودر زیره ۳ قاشق چای خوری …..گشنیز پودر شده ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز ۴ عدد…..پودر چیلی ۱ قاشق چای خوری
آب مرغ ۱۲۵ میلی لیتر…..گرام ماسالا ۱ قاشق چای خوری
گشنیز تازه خردشده ۲ قاشق سوپ خوری…..نعنا تازه خردشده ۱ قاشق سوپ خوری

ماست را با سرکه و نیمی از سیر له‌شده و نیمی از زنجبیل رنده‌شده مخلوط کنید تا به شکل سس درآید. گوشت را به شکل تکه‌های درشت خرد کرده و در این مخلوط سس مانند بریزید تا کاملا به سس ماستی آغشته شود. روی ظرف را پوشانده و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت خوب ترد و مزه‌دار شود.

دانه‌های ادویه را داخل روغن داغ تفت دهید. پیاز و باقی‌مانده سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و هم بزنید تا جایی که پیاز طلایی شود. حالا نوبت اضافه کردن ادویه‌های پودری است، آنها را هم افزوده و کمی تفت دهید.

گوشت آغشته به سس ماستی را به قابلمه ادویه‌ها اضافه کنید. رب انار را در آب مرغ حل کرده و همراه فلفل سبز درسته به قابلمه خورش اضافه کنید. در ظرف را گذاشته و غذا را به مدت سه ساعت با حرارت کم بپزید.برای سرو، بعد از پخت کامل غذا و بدون آب شدن آن را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن پودر گرام ماسالا، نعنای خرد شده و گشنیز خردشده بریزید. این غذا را هم با نان می‌توان سرو کرد و هم با پلو.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر