آموزش خورش ریحان و بادمجان شمالی مجلسی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش خورش ریحان و بادمجان شمالی مجلسی

عکس, آموزش خورش ریحان و بادمجان شمالی مجلسی

یک غذای خوشمزه شمالی دیگر به اسم خورش ریحان که مزه فوق العاده دلچسبی دارد را در این پست به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

سبزی خردشده ۵۰۰ گرم (سبزی این خورش شامل: ریحان ۲۰۰ گرم، نعنا ۵۰ گرم، جعفری و گشنیز هر کدام ۱۰۰ گرم و تره ۵۰ گرم (۵۰۰ گرم) میباشد.)
ران گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم
روغن مایع به مقدار لازم
پیاز نگینی خردشده ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذا خوری
بادمجان ۴ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

ابتدا سبزی خرد شده را خوب تفت دهید تا آبش کشیده شود.حالا سرخ کنید و کناری بگذارید.پیاز را در کمی روغن تفت دهید.گوشت خرد شده را اضافه کنید زردچوبه و فلفل بزنید.وقتی گوشت تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده را اضافه کنید خوب هم بزنید.آب گرم به خورش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد و خورش به روغن بیفتد.

در این فاصله بادمجانها را پوست بگیرید نمک بزنید تا تلخیشان گرفته شود.بادمجانها را سرخ کنید.در اواخر پخت خورش آب لیمو و نمک خورش را اندازه کنید بعد از یکی دو قل خورش را بردارید.حالا خورش را در ظرفی بکشید و بادمجانها را رویش بگذارید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر