آموزش خورش هندی یا همان آچار گوشت

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش خورش هندی یا همان آچار گوشت

عکس, آموزش خورش هندی یا همان آچار گوشت

یک غذای قوف العاده خوشمزه ی هندی به اسم خورش هندی یا آچار گوشت که امروز قصد آموزش آن را داریم. اگر به غذاهای هندی علاقه دارید این غذا را نیز دوست خواهید داشت. این آموزش مخصوص ۶ نفر است.

آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری  ……….فلفل قرمز ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز ۶ عدد  ……….سیر خرد شده
۱/۲ قاشق غذا خوری  ……….زنجبیل خرد شده
۱/۲ قاشق غذا خوری  ……….سیاه دانه کمی
تخم شنبلیله کمی  ………. تخم خردل ۱/۲ قاشق چای خوری
گوشت قرمز ۵۰۰ گرم  ……….ماست‏ ۲۵۰ گرم
تخم رازیانه ۱/۲ قاشق چای خوری ……….زیره ۱/۲قاشق چای خوری
روغن ۱/۲ پیمانه ……….نمک به مقدار لازم ……….برگ‌ گشنیز برای تزئین کمی

روغن را به همراه گوشت خرد شده در تابه‌ای بریزید، سپس سیر، زنجفیل و چیلی سبز را اضافه کرده و خوب مخلوط و سرخ کنید. سپس ماست و ۱ پیمانه آب به آن اضافه کنید.تمام مواد را خوب مخلوط کنید در تابه را بگذارید، تازمانی که گوشت نرم شود.پیمانه‌ای برداشته و تخم رازیانه، تخم زیره، تخم پیاز سیاه، تخم شنبلیله، تخم خردل، نمک و فلفل چیلی قرمز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید.

اجازده دهید مواد درون تابه کم‌کم آب خود را از دست بدهد تا آب آن نصف شود. این مخلوط را به آن اضافه نموده و هم بزیند و با شعله کم بگذارید بپزد.سپس آبلیمو و چیلی سبز را اضافه کرده و چند دقیقه روی شعله کم بپزید. آن را در ظرفی ریخته و با برگ گشنیز تزئیین کنید. این غذا را با برنج یا نان سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر