آموزش خوشمزه ترین روش پختن مـاهى‌کفال

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش خوشمزه ترین روش پختن مـاهى‌کفال

عکس, آموزش خوشمزه ترین روش پختن مـاهى‌کفال

آموزش برای دو نفر مناسب است :

سبزی معطر ………….۲ قاشق سوپخوری(گشنیز، شوید، جعفری، کمی شنبلیله ، خالواش و چوچاق)

ادویه ماهی…………… به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای………………به میزان لازم

پیاز خرد کرده………….. ۱ عدد

سیر له کرده……………..۱ حبه

ماهی کفال…………….. ۱ عدد

روغن…………… به میزان لازم

نمک و فلفل………….. به میزان لازم

گردو خرد کرده…………….. ۲ عدد

رب انار……………. ۱قاشق سوپخوری

قارچ…………….. به میزان لازم

پیاز………… به میزان لازم

هویج………… به میزان لازم

ماهی را تمیز کنید و با هوله آشپزخانه آن را خشک کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید، پیاز را بیفزائید و تفت دهید.سپس سیر و سبزی معطر را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. اینک گردو، رب انار و ادویه ماهی را افزوده و مخلوط نمائید و درون شکم ماهی را با این مواد پر کرده و شکم ماهی را بدوزید.

حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید و با روغن آن را چرب کنید. سپس کف ظرف را با سبزیحات مانند فلفل دلمه‌ای، قارچ، پیاز و هویج حلقه‌ای خرد کرده بپوشانید و ماهی را روی آن قرار دهید و یک‌سوم پیمانه آب اضافه کنید، رویش را با فویل بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه ماهی را بپزید، در اواخر پخت فویل را برداشته و اجازه دهید سطح ماهی کمی برشته شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر