آموزش خوشمزه پختن کباب چنجه

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش خوشمزه پختن کباب چنجه

عکس, آموزش خوشمزه پختن کباب چنجه

حرارت زغال‌ها باید ملایم باشد تا کباب خشک نشود. سیخ‌های کباب را روی آتش مرتب بچرخانید. حتما قبل از اینکه کباب خشک شود آن را از روی حرارت بردارید. فراموش نکنید گوشت راسته لطیف است و نیازی به کباب کردن طولانی ندارد.

روغن زیتون ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری……………………………….کره آبکرده ۵۰ گرم

گوشت راسته گوسفندی ۸۰۰ گرم……………………………….نمک، فلفل به میزان لازم

ابتدا گوشت را به اندازه ۲ بند انگشت و به ضخامت ۱ سانتیمتر، خرد کنید. آن‌گاه نمک، فلفل و روغن به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش، کباب کنید.حالا قدری کره رویشان بمالید تا کباب خشک نشود. اکنون کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و همراه با برنج، گوجه‌فرنگی کباب کرده، لیموترش، پیاز و جعفری خردکرده و فلفل کبابی بیارائید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر