آموزش درست کردن باسلوق با نشاسته گل یا گندم

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن باسلوق با نشاسته گل یا گندم

عکس, آموزش درست کردن باسلوق با نشاسته گل یا گندم

باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می گردد.

شکر رژیمی: یک و یک چهارم پیمانه (شکر معمولی: ۵۰۰ گرم)………………………پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ خوری

نشاسته گل یا نشاسته گندم: ۱۵۰ گرم………………گلاب: دو قاشق سوپ خوری

جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چای خوری…………….مغز گردو: به مقدار لازم

آب: دوونیم پیمانه………………….پودر نارگیل: به مقدار لازم

مغر پسته: به مقدار لازم

نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط می کنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن می کنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه نموده و مدام هم می زنیم. شکر را در بقیه آب می ریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه می کنیم.

مواد را خوب هم می زنیم تا غلیظ گردد، گلاب را اضافه نموده و خاموش می کنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به مقدار یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل می ریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو می کنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن می ریزیم. در ظرف می چینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال می گذاریم.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر