آموزش درست کردن سس لیمو‌ ترش حرفه ای

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن سس لیمو‌ ترش حرفه ای

عکس, آموزش درست کردن سس لیمو‌ ترش حرفه ای

برای درست کردن این سس به تخم مرغ ، شکر ، لیمو ترش ، کره ،برگ ریحان و نمک به مقادیر زیر نیاز دارید.

شکر: یک و نیم پیمانه………………آب لیمو ترش: نصف پیمانه

لیمو ترش: ۳ عدد…………..برگ ریحان خرد شده: نصف پیمانه

کره: ۱۲۵ گرم……………………….تخم مرغ: ۴ عدد

نمک: به مقدار لازم

آموزش:

پوست سه عدد لیموترش را رنده کنید.به مقدار لازم به آن شکر اضافه کنید و داخل غذاساز بریزید تا کاملا با هم مخلوط شود.کره را بیفزایید و با مواد مخلوط کنید.تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و با دور تند هم بزنید.آب لیموترش و نمک را بیفزایید و مخلوط کنید.همه مواد را در ظرف فلزی بریزید و آن را داخل کاسه آب در حال جوش قرار دهید. (روش بن ماری)

آن‌قدر مواد را هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شود.وقتی مواد کاملا مخلوط و غلیظ شد، ظرف را از روی گاز بردارید و بگذارید سس خنک شود.بعد از این که سس خنک شد، ریحان‌های خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا برگ ریحان‌های خرد شده با سس مخلوط شود.اکنون سس آماده سرو است، در صورت تمایل می‌توانید آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود ،سپس استفاده کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر