آموزش درست کردن سوپ نخودفرنگی با خامه

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن سوپ نخودفرنگی با خامه

عکس, آموزش درست کردن سوپ نخودفرنگی با خامه

شما می‌توانید برای تجربه طعمی متفاوت، از پیاز یا موسیر به جای تره فرنگی استفاده کنید.تمام سبزیجات معطر به کار رفته در این سوپ قابل جایگزینی با موارد دلخواه شما هستند. فقط فراموش نکنید که عضو اصلی این غذای لذیذ، نخود فرنگی تازه است که نباید آن را حذف کنید.

۴ فنجان…………… آب گوشت مرغ یا سبزیجات معطر (طعم دهنده در صورت عدم دسترسی)

۲ حبه…………. سیر تازه له شده

۶ فنجان………….. نخود فرنگی تازه

¼ فنجان…………. خامه

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده……………. به مقدار لازم

¼ فنجان برگ جعفری ………………مقداری بیشتر برای تزیین

۱ قاشق غذاخوری ……………روغن زیتون طبیعی

۳ عدد……….. تره فرنگی تازه خرد شده

۲ عدد………… ساقه کرفس خرد شده

¼ فنجان برگ نعناع ……………مقداری بیشتر برای تزیین

¼ فنجان پیازچه خرد شده …………..مقداری بیشتر برای تزیین

¼ فنجان شاخه شوید خرد شده ……………مقداری بیشتر برای تزیین

 

در ظرفی بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط داغ کرده و تره فرنگی و ساقه‌های کرفس خرد شده را به آن اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه آن‌ها را تفت دهید تا آب‌شان گرفته شود. سپس سیر را اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه با مواد تفت دهید تا رایحه آن در فضا بپیچد. نخود فرنگی‌ها را درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب ترکیب کنید تا مخلوط و یکدست شوند. آب گوشت یا طعم دهنده را به نخود‌ها اضافه کنید و سپس درون ظرف به ترکیب قبلی خود اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

بعد از حدود ۲۰ دقیقه، جعفری، نعناع، پیازچه و شوید خرد شده را به ظرف روی حرارت اضافه کنید حدود ۳۰ ثانیه حرارت دهید و سپس از روی حرارت بردارید. ۵ دقیقه صبر کنید تا ترکیب شما کمی خنک شود و سپس تمام مواد را درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب یکدست کنید تا نرم شود. سپس به همراه خامه روی حرارت ملایم بجوشانید.

در نهایت، نمک و فلفل تازه را به آن اضافه کرده و با سبزیجات معطر باقی مانده تزیین نمایید. سوپ نخود فرنگی تازه بهاری شما آماده است. نوش جان!

آشپزی1401-02-25

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر