آموزش درست کردن پیراشکی کرم دار در قابلمه بدون فر

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن پیراشکی کرم دار در قابلمه بدون فر

عکس, آموزش درست کردن پیراشکی کرم دار در قابلمه بدون فر
برای درست کردن پیراشکی های خانگی و خوشمزه ی کرم دار شبیه پیراشکی های بیرون که این روز ها کمتر کسی جرات خرید آن را دارد در منزل به صورت کاملا بهداشتی با آموزش زیر همراه شوید.
مواد لازم 
خمیر مایه فوری ، آرد سفید سه تا چهار لیوان ، شکر نصف لیوان
آب ولرم نصف لیوان ، تخم مرغ دو عدد ، کره پاستوریزه (نرم شده) یک‌سوم لیوان
شیر پرچرب (ولرم) نصف لیوان ، وانیل نوک قاشق چای‌خوری ، نمک نوک قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای تهیه کرم پیراشکی
شیر پرچرب دو و نیم پیمانه ، شکر یک پیمانه
وانیل نوک قاشق چای‌خوری ، زرده تخم مرغ سه عدد
نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری ، نمک نوک قاشق چای‌خوری
ابتدا کرم داخل پیراشکی را درست کنید. برای این کار یا قابلمه متوسط بردارید و سه عدد زرده تخم مرغ را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا از حالت لختی دربیاید.سپس دو و نیم پیمانه شیر و یک پیمانه شکر اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی ایجاد شود. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از چند دقیقه سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را همراه با نوک قاشق چای‌خوری نمک و وانیل اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود و حالت کرمی بگیرد. حالا حرارت زیر گاز را خاموش کنید و کرم پیراشکی را در گوشه‌ای قرار دهید و به سراغ تهیه خمیر پیراشکی بروید.یک ظرف مناسب بردارید و دو قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری و نصف لیوان شیر ولرم داخل آن بریزید. سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت پنج دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید و حباب بزند. یک کاسه بزرگ و گود برای درست کردن خمیر بردارید. سپس خمیر مایه عمل آمده را داخل کاسه بریزید. دوعدد تخم مرغ و یک سوم لیوان کره نرم شده را اضافه کنید. نصف لیوان شکر، نوک قاشق چای‌خوری وانیل و نوک قاشق چای‌خوری نمک اضافه کنیدو مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.سپس سه تا چهار لیوان آرد سفید را کم‌کم به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. با دستتان مواد را هم بزنید و ورز دهید تا حالت خمیری ایجاد شود. تا زمانی آرد اضافه کنید که خمیر چسبندگی کمی داشته باشد ولی خشک نباشد. پس از اینکه خمیر جمع شد باید آن را به ظرف بزرگی منتقل کنیم که حجمش دو تا سه برابر خمیر باشد. بعد از این که خمیر را منتقل کردید، روی ظرف را با یک سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر عمل بیاید.اکنون خمیر را روی یک سطح صاف با وردنه پهن کنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که به قطر تقریبا نیم سانتیمتر برسد. سپس با قالب گرد یا با استفاده از پیاله کوچک خمیر را به شکل دایره برش بزنید. پس از اینکه خمیر را قالب زدید آن‌ها را روی یک سینی بچینید و روی آن‌ها را با یک دستمال نم‌دار بپوشانید. سینی را به مدت سی دقیقه کنار بگذارید.پس از گذشت سی دقیقه یک قابلمه گود و جادار بردارید و داخل آن روغن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.(روغنی که برای سرخ کردن پیراشکی استفاده می‌کنید باید حتما داغ باشد تا پیراشکی‌ها پفدار شوند.) پیراشکی‌ها را یکی‌یکی داخل روغن داغ بریزید تا سرخ شوند. به این شکل که داخل یک قابلمه جادار روغن می ریزیم و اجازه می‌دهیم روغن داغ شود سپس پیراشکی‌ها را داخل روغن سرخ می‌کنیم.پس از سرخ‌کردن پیراشکی‌ها، آن‌ها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. وقتی که پیراشکی‌ها خنک شدند وسط آن‌ها را باز کنید و به مقدار دلخواه از کرم داخل آن بریزید. پیراشکی‌ها را به شکل دلخواه با شکلات سفید یا مربا توت‌فرنگی یاتوت سیاه تزئین کنید و داخل ظرف بچینید و سرو کنید.(توجه کنید که به خمیر پیراشکی زیاد آرد اضافه نکنید چون باعث پف نکردن و سفت شدن پیراشکی‌ها می‌شود.)

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر