آموزش دسر ارزان ژاپنی به اسم موچی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش دسر ارزان ژاپنی به اسم موچی

عکس, آموزش دسر ارزان ژاپنی به اسم موچی

برای درست کردن این دسر ارزان قیمت ژاپنی شما به مواد زیر نیاز دارید :

شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری * آرد برنج سفید: ۱ لیوان

نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری  * شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری *

توت فرنگی: ۲۰۰ گرم * پودر نشاسته: نصف لیوان

برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک می‌کنیم. سپس ۲/۳ لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می‌دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید. بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود. بر روی تخته‌ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می‌پیچیم. کیک برنجی‌ها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر