آموزش دسر شیک ژاپنی با سیب و شیر

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش دسر شیک ژاپنی با سیب و شیر

عکس, آموزش دسر شیک ژاپنی با سیب و شیر

عکس, آموزش دسر شیک ژاپنی با سیب و شیر

مواد لازم را در عکس بالا مشاهده میکنید. برای درست کردن این دسر ژاپنی خاص سیب‌های خردشده با کمی روغن نارگیل و شکر تفت‌داده می‌شوند، اما می‌توانیم بدون روغن هم این کار را بکنیم. شکر را روی سیب ریخته و می‌گذاریم چند دقیقه‌ای بگذرد تا‌ آب بیاندازد و بعد در قابلمه کوچک تفلون با هم تفت می‌دهیم تا سیب تقریبا بپزد. شاید کمتر از ۱۰ دقیقه زمان ببرد. زنجبیل رندیده را اضافه کرده و کمی بعد شیر را (قبلا نشاسته را در شیر سرد حل کرده‌ایم) روی این مخلوط می‌ریزیم و حسابی هم می‌زنیم. محصول در دمای پایین اجاق گاز، آرام آرام سفت می‌شود و تقریبا شبیه فرنی می‌شود. اینجاست که عصاره وانیل را اضافه کرده، هم زده و از روی شعله برمی‌داریم و در ظرف مناسب ریخته و کمی روی آن پودر دارچین می‌پاشیم

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر