آموزش دلرباترین کیک شکلاتی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش دلرباترین کیک شکلاتی

عکس, آموزش دلرباترین کیک شکلاتی

این کیک شکلاتی و خیس همان چیزی است که می تواند هر مهمان یا فردی را وسوسه کند . برای درست کردن آن به مواد زیر نیاز دارید .

پودر کاکائو : ۴ قاشق غذاخوری پر ، وانیل شکری : ۱ قاشق چای خوری

شکر : ۱/۵ لیوان ، بکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری

شیر : ۱/۵ لیوان (به دمای محیط رسیده باشد) ، تخم مرغ : ۳ عدد

آرد سفید قنادی : ۲ لیوان ، روغن مایع : ۱/۵ لیوان

برای تهیه کیک خیس شکلاتی باید اول یک ظرف مناسب را برای پختن کیک انتخاب نمایید و سپس با کمی روغن درون ظرف را چرب کنید تا بعدا کیک به دیواره های ظرف نچسبد و برای اطمینان می توانید مقداری هم آرد به قسمت هایی که چرب شده بزنید تا کیک شما قالبی در بیاید.سپس باید در یک ظرف دلخواه مقداری پودر کاکائو و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید و هم زدن را تا جایی ادامه دهید که کاکائو حل شود. در مرحله بعدی باید شیر را به آن اضافه نموده و مجددا هم بزنید تا خوب یکدست و یکنواخت شود و سپس از همزن برقی کمک بگیرید تا پودر کاکائو و شکر به صورت کامل در شیر حل شوند.پس از مخلوط شدن محتویات باید اجازه بدهید که ۳ دقیقه بگذرد و بعد کمی روغن مایع هم به آن ها اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر هم آن را هم بزنید تا غلظت مناسب بگیرد و بعد کمی از این مواد را کنار بگذارید تا در انتها از آن استفاده کنید.سپس باید تخم مرغ ها را به محتویاتی که تهیه کرده بودید اضافه نمایید و مجددا آنها را هم بزنید و سپس کمی وانیل و پودر قند را هم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.بهتر است برای اینکه محتویات شما یکدست باشد همه پودرها را استفاده از الک صاف کنید تا خوب نرم شود و سپس با قاشق آن را هم بزنید. در این صورت کیک شما ظاهر بهتری پیدا می‌کند.بعد از اینکه محتویات کیک آماده شد آن را درون قالبی که چرب کرده بودید بریزید و برای مدت ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید تا کیک شما به خوبی بپزد.قبل از اینکه کیک را از قالب خارج کنید آن را امتحان کنید که کاملاً پخته باشد و وقتی که از فر خارج شد کمی سرد شود. بعد آن را از قالب در بیاورید و برش دهید.وقتی که هنوز کیک شکلاتی شما داغ است لیوانی از مواد شکلاتی را که در گوشه ای کنار گذاشته بودید داخل آن بریزید و چند دقیقه صبر کنید که خوب به خورد کیک خیس شکلاتی برود تا طعم خوشمزه تری داشته باشد.برای اینکه کیک شما به اندازه کافی پف کند باید آن را به اندازه هم بزنید. دمای فر شما باید روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد باشد و حتماً از چند دقیقه قبل فر را روشن کنید تا فضای داخلی آن برای پختن کیک گرم و آماده باشد.در مدت زمانی که کیک شما می‌پزد در فر را باز نکنید تا پف به اندازه کافی صورت بگیرد. برای تست پختن کیک می توانید یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید، اگر مواد کیک به آن نچسبید یعنی کیک کاملا پخته و آماده سرو کردن و میل کردن می باشد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر