آموزش دلمه ی خوشمزه عربی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش دلمه ی خوشمزه عربی

عکس, آموزش دلمه ی خوشمزه عربی

یک غذای عربی و خوشمزه و مناسب با ذائقه ی ما ایرانی ها دلمه عربی است.

مواد لازم

شکر…………..۱ قاشق سوپخوری

استاک گوشت…………..۱ پیمانه

روغن………….۳ قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه…………….۶۰ میلی‌لیتر

سبزی معطر ریز خرد کرده (شوید، جعفری، نعنا، پیازچه و سیر)………………..۲۵۰ گرم

نمک و فلفل……………….به میزان لازم

گوشت چرخکرده……………….۲۵۰ گرم

گوجه‌فرنگی خرد کرده………………۴ عدد متوسط

زردچوبه……………..یک‌چهارم قاشق چایخوری

برنج ایرانی خیسانده……………..۱ پیمانه

برگ مو……………به میزان لازم

سیب‌زمینی حلقه‌ای خرد کرده……………۲ عدد

آب‌جوش……………۱ پیمانه

رب گوجه‌فرنگی……………۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو……………..یک‌دوم پیمانه

نمک……………به میزان لازم

آموزش:

گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. آن‌گاه سبزی و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تابه را از روی شعله برداشته، برنج و یک‌دوم از آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید. سپس روی هر برگ به میزان یک قاشق سوپخوری از مواد قرار دهید و به صورت لوله‌ای بپیچید. اینک کف ظرف مناسبی را با حلقه‌های سیب‌زمینی بپوشانید و دلمه‌ها را رویش قرار دهید. در نهایت روی سطح دلمه‌ها بشقابی بگذارید و به آرامی از گوشه یک پیمانه آب جوش اضافه کنید و دلمه را با حرارت ملایم بپزید. حالا مواد چاشنی را مخلوط کنید، بشقاب را برداشته و سس آماده را روی دلمه‌ها بریزید و اجازه دهید دلمه‌ها بپزند و آبش کاملا جذب شود، این مدت پخت حدودا یک ساعت و نیم طول می‌کشد. اکنون دلمه آماده سرو می‌باشد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر