آموزش رد‌کاری با گوشت فیله و قارچ

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش رد‌کاری با گوشت فیله و قارچ

عکس, آموزش رد‌کاری با گوشت فیله و قارچ

نمک……………..به میزان لازم

پیاز ریز خرد کرده۱۵۰………….. گرم

قارچ درسته…………….. ۲۰۰گرم

استاک گوشت……………۲ پیمانه (۵۰۰ میلی‌لیتر)

گوشت فیله یا راسته……………….۲۵۰ گرم

روغن………….به میزان لازم

سیر له کرده………….. ۲حبه

زردچوبه…………… ۱قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی…………….. ۲ قاشق سوپخوری

آرد…………۱ قاشق سوپخوری

ادویه کاری………….. ۱قاشق سوپخوری

پیاز را با قدری روغن در تابه مناسبی تفت دهید تا سبک شود. آن‌گاه سیر، زردچوبه و رب را بیفزائید و تفت دهید. حالا آرد و ادویه کاری و قارچ را اضافه کنید پس از تفت دادن، استاک را بیفزائید. اینک گوشت را به‌صورت ورقه‌های نازک برش بزنید و تفت دهید و در نیم ساعت پایانی نمک را به خورش بیفزائید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر