آموزش زیتون پرورده با طعم و عطر زیتون پروده های رودبار شمال

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش زیتون پرورده با طعم و عطر زیتون پروده های رودبار شمال

عکس, آموزش زیتون پرورده با طعم و عطر زیتون پروده های رودبار شمال

می خواهید زیتون پرورده ی شما عطر و طعم زیتون پرورده های شمال به خصوص رودبار  را بدهد با این آموزش در یاس فان همراه شوید. (اگر این سبزیجات در دسترس شما نیست از هر کدام که در خانه موجود دارید مثلا نعنا ۳ قاشق مرباخوری استفاده کنید .)

مواد لازم

گردو: ۲۰۰ گرم (ترکیبی از ریز خرد شده و آسیاب شده)
زیتون بدون هسته و گوشتی: ۵۰۰ گرم

سیر رنده شده: ۴ حبه

رب انار ملس یا ترش: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری

آب اناز: ۱ فنجان کوچک (اگر آب انار ندارید از آب معدنی استفاده کنید)

سبزیجات خشک معطر برای زیتون پرورده شامل: خلواش، نعنا، چوچاق از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری

نمک، فلفل و گلپز: روی هم رفته ۱ قاشق چایخوری

برای درست کردن زیتون پرورده باید نیمی از زیتون‌ها را خرد کنید و نیمی دیگر را به صورت درسته استفاده کنید. حالا در یک کاسه بزرگ تمام مواد به جز رب انار و سیر رنده شده را بریزید و خوب با دستی که دستکش دارد با هم مخلوط کنید. البته در ریختن نمک احتیاط کنید چون بعضی زیتون‌ها شور هستند. گردوها باید حسابی به خورد زیتون‌ها بروند. اگر احساس کردید مقدار بیشتری گردو لازم است، اضافه کنید. حالا رب انار را کم کم اضافه کنید و مرتب بچشید که ترش نشود. اگر به رب انار بیشتری نیاز بود بازهم کم کم اضافه کنید. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و مقداری گلپر (فقط در حدی که وقتی می‌چشید بوی گلپر بلند شود) بریزید. اگر فصل انار بود چند دانه انار روی زیتون پرورده بریزید، سپس روی ظرف را با یک سلفون بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهدارید تا تمام مواد به خورد هم بروند. پیشنهاد می‌کنیم ۳ طرز تهیه ترشی لیته با بادمجان کبابی و بندری را هم در اینجا بخوانید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر