آموزش سنتی ترین آش زمستانی با گندم و برنج

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش سنتی ترین آش زمستانی با گندم و برنج

از دیرباز این آش توسط مردم ایران زمین در فصل زمستان پخته می شود که هر چه خوبان همه دارند این آش یکجا دارد . این آش بسیار مقوی و خوشمزه است و حتما در این فصل از پختن آن غافل نشوید.

عکس, آموزش سنتی ترین آش زمستانی با گندم و برنج

مواد لازم برای پختن :

روغن سرخ کردنی ……… برنج: یک چهارم لیوان

نعنا خشک  ………  نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم.

نخود: نصف لیوان ………  لوبیا چیتی: نصف لیوان

سبزی آش: نیم کیلو ………  اسفناج: نیم کیلو

پیاز متوسط: ۴ عدد………  کشک: یک لیوان

عدس: نصف لیوان ………  گندم: نصف لیوان

آموزش طبخ :

ابتدا باید نخود، لوبیا، عدس، برنج و گندم را خیس کرده و آب آن راعوض کنید و بعد از چند ساعت روی حرارت بگذارید تا حسابی بجوشد و کاملا بپزد. البته بعضی‌ها هم می‌گویند بهتر است عدس را بعد از نیم پزشدن حبوبات اضافه کنید، زیرا عدس زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد.

پیاز‌ها را هم خلالی کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. حالا نیمی از پیاز‌ها را بردارید و نیمی دیگر را درون آش بریزید. وقتی حبوبات کاملا پخت، سبزی‌ها را که خوب شسته، خشک و خرد کرده اید داخل آش بریزید.

بعد از پخته شدن سبزی، مقدار فلفل اضافه کنید. آش را بچشید، اگر کم نمک بود کمی نمک هم بریزید. در آخر کشک را هم اضافه کرده و آش را در ظرف مناسبی ریخته و با نعنا داغ و کشک تزئینش کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر