آموزش سوفله مرغ و قارچ یک غذای مجلسی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش سوفله مرغ و قارچ یک غذای مجلسی

عکس, آموزش سوفله مرغ و قارچ یک غذای مجلسی

عکس, آموزش سوفله مرغ و قارچ یک غذای مجلسی

برای درست کردن سوفله مرغ و قارچ نخست مواد لازم را که در تصویر بالا مشاهده می کنید آماده کنید. برای این غذا نیاز به فر یا ماکروفر دارید. مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آنرا ریز ریز کنید. قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید. یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید دراین زمان نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه را در آن بریزید و آرام آرام شیر را اضافه کنید و به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید. فر را روشن کنید تا گرم و آماده باشد و درجه آن را روی ۳۵۰ بگذارید. سس را با مرغ و قارچ مخلوط کنید. پنیر پیتزا را رنده کنید. در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید وهر کدام را جداگانه بزنید تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد. دقت کنید سفیده حتماً باید پف کند و کاملاً پنبه‌ای شود. زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ وسس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود. ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و مایه سوفله را روی آن بریزید و سطح روی آن را صاف کرده و بقیه پنیر را روی آن بریزید و در پنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرا دهید، بعد از نیم الی سه ربع ساعت از فر درآورید تا سپری شدن این زمان نباید در فر باز شود از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر زمان روی سوفله طلایی شد فر را خاموش کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر