آموزش سینه مرغ شکم پر پنیری رستورانی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش سینه مرغ شکم پر پنیری رستورانی

عکس, آموزش سینه مرغ شکم پر پنیری رستورانی

سس ………….مقداری برای تزیین

تره فرنگی نگینی خرد شده………… ۲۰ گرم

خامه …………..۱۰ گرم

پنیر بوترکیزه………….. ۱۰۰ گرم

قارچ نگینی خرد شده………… سه عدد

سبزیجات بخار پز شده………….. مقداری برای تزیین

سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان………….. یک عدد

نمک و فلفل سیاه…………….. به مقدار لازم

کره………….. ۲۵ گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی خرد شده…………….. یک قاشق سوپ خوری

سینه مرغ را با چاقو از طول برش بزنید تا سینه مرغ شکل پاکت پیدا کند. سپس آن را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.کره را به همراه یک قاشق سوپ خوری روغن مایع در تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود سپس فلفل دلمه‌ای، تره فرنگی و قارچ را در تابه تفت دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود.خامه را به همراه نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و هم بزنید سپس تابه را از روی حرارت بردارید. نیمی از پنیر بوترکیزه کاله را خرد کنید و به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.

داخل سینه مرغ را از مخلوط سبزیجات پر کنید سپس با خلال چوبی لبه‌های سینه مرغ را محکم کنید.تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن بریزید بعد از اینکه روغن کمی داغ شد سینه‌های مرغ را از هر طرف ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. پس از این مدت سینه مرغ را درون ظرف نسوزی قرار دهید.

بقیه پنیر بوترکیزه کاله را روی آن پخش کنید سپس ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا پنیر روی آن ذوب شود. پنیر بوترکیزه را به همراه سبزیجات بخارپز و سس دلخواهتان تزیین و آن را سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر