آموزش شربت آلبالوی غلیظ خانگی و ریزه کاری های آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش شربت آلبالوی غلیظ خانگی و ریزه کاری های آن

عکس, آموزش شربت آلبالوی غلیظ خانگی و ریزه کاری های آن
برای درست کردن شربت آلبالو چیزی در حدود یک بطری به این مواد نیاز دارید : پانصد گرم آلبالو ، یک لیوان آب ولرم و یک کیلو شکر ( میزان شکر باید دو برابرآلبالو  باشد ). برای درست کردن نخست  آلبالو ها را درون قابلمه ای می ریزیم و با آب قابلمه را پر میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه صبر میکنیم و سپس آلبالو ها را آبکشی میکنیم و در ظرف جدا گانه نگهداری میکنیم.توجه داشته باشید که تمام برگ و چیز های اضافی که با آلبالو است را باید کامل تمیز کنید و به جز آلبالو خالص چیزی نماند.در این مرحله باید دانه های آلبالو را خارج کنید برای این کار می توانید از هسته گیر استفاده کنید و اگر هسته گیر نداشتید باید به صورت دستی و دونه به دونه هسته آلبالو ها را خارج کنید و آلبالو ها را درون یک قابلمه مناسب بریزید.سپس شکر موجود را درون قابلمه و لا به لای آلبالو ها میریزم و مدتی به آن استراحت می دهیم تا آلبالو ها به اصطلاح آب بیاندازد اگر آلبالو ها را به مدت چند ساعت درون یخچال نگهداری کنیم بهتر آب می اندازد . سپس قابلمه را از یخچال خارج کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و یک لیوان آب ولرم را اضافه میکنیم و به خوبی هم می زنیم تا شکر آن کامل حل شود . توجه کنید که حرارت باید متوسط باشد چون اگر زیاد باشد آلبالو ها می سوزد و اگر کم باشد شربت آلبالو سیاه می شود.در این مرحله بعد از اینکه شکر به خوبی حل شد اگر کفی روی شربت مشاهده کردید آن ار با قاشق خارج کنید و بعد از حل شدن شکر ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا شربت جا بیفتد و آماده شود.بعد از اینکه شربت آماده شد آن را از روی شعله بر میداریم و به وسیله صافی آلبالو ها و شربت آلبالو را جدا می کنیم. آلبالو ها رادر ظرفی بسته بندی کنید و در یخچال نگهداری کنید و در تهیه آلبالو پلو از آنها استفاده کنید و شربت آلبالو را هم میتوانید در ظروف شیشه ای نگهداری کنید و در هنگام سرو با چند تکیه یخ و آب خنک نوش جان کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر