آموزش شله زرد قالبی و نکته های خاص شدن طعم آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش شله زرد قالبی و نکته های خاص شدن طعم آن

عکس, آموزش شله زرد قالبی و نکته های خاص شدن طعم آن
شله زرد را اگر به شکل قالبی حالا چه در قالب های کوچک یا در قالب های بزرگ درست کنید می توانید یک دسر خوشمزه و همه پسند برای مهمانی باشد . برای تهیه ی شله زرد قالب به این مواد نیاز هست :شکر ۲ پیمانه – برنج ایرانی ۱ پیمانه -آب ۵ پیمانه-پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری-مخلوط خلال بادام و پسته ۱/۲ پیمانه-گلاب ۱/۲ پیمانه-هل ساییده ۱ قاشق جایخوری-کره ۲ قاشق غذاخوری-زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم-دارچین به مقدار لازم
برای تهیه ی آن نخست ، برنج را از شب یا از چند ساعت قبل از شروع به تهیه شله زرد خیس کنید.برنج خیس خورده را درون قابلمه نسبتا بزرگی (با توجه به حجم برنج) بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا آب برنج به جوش آید.پس از جوشیدن آب، در ظرف را ببندید و اجازه دهید برنج بپزد و به خوبی له شود. مراقب باشید ته نگیرد و هر از گاه هم بزنید. (برای جلوگیری از سر رفتن بهتر است یک قاشق چوبی روی قابلمه قرار دهید).زعفران را همراه هل و مقداری آب جوش در استکان بریزید و روی کتری قرار دهید تا دم بکشد.پس از له شدن و کشیده شدن آب برنج، شکر و خلال پسته و خلال بادام را با آن مخلوط کنید (پس از ریختن شکر برنج روان تر خواهد شد).زعفران و هل را با برنج مخلوط کنید و اجازه دهید کمی رنگ باز کند.برای خارج کردن شله زرد قالبی از قالب مدتی آن را خارج از یخچال قرار دهید و بعد دیواره ها را با چاقویی مرطوب و نازک از قالب جدا کنید و در یک بشقاب مرطوب(نه خیس) برگردانید.برای خوشمزه تر شدن شله زرد مجلسی پیشنهاد می کنم همراه هل ½ قاشق چایخوری پودر دارچین در شله زرد بریزید.برای اطمینان حاصل کردن از جا افتادن شله زرد می توان به مدت نیم ساعت قبل از افزودن گلاب شله زرد را دم گذاشت.شله زردی جا افتاده به حساب می آید که پس از فرار گرفتن در یخچال آب نیاندازد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر