آموزش شنیسل ماهی قزل آلا در ماهیتابه

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش شنیسل ماهی قزل آلا در ماهیتابه

عکس, آموزش شنیسل ماهی قزل آلا در ماهیتابه

آرد سوخاری…………… ۱ پیمانه
آرد سفید……….. ۱ پیمانه
زعفران دم کرده………….. به مقدار لازم
فلفل و نمک…………. به مقدار لازم
زردچوبه………….. به مقدار لازم
ماهی قزل آلا………….. ۱ عدد
پیاز بزرگ رنده شده…………..۱ عدد
آب لیمو ………به مقدار لازم
تخم مرغ………… ۱ عدد
سیر…………… ۱ حبه
پودر پاپریکا…………… به مقدار لازم

ابتدا ماهی را به صورت خرد شده یا به صورت درسته بشویید و بعد برای سوخاری کردن ماهی قزل آلا آن را داخل مخلوط زعفران، نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و سیر و پیاز رنده شده بخوابانید؛ و آن را ۲-۳ ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا ماهی کاملا مزه دار شود.

بعد از گذشت این زمان داخل یک ظرف آرد سفید و داخل ظرفی دیگر آرد سوخاری و داخل ظرف دیگری تخم مرغ را بشکنید و با کمی نمک و فلفل خوب هم بزنید.بعد از آن ماهی‌ها را داخل آرد سفید قرار بدهید به صورتی که پشت و روی ماهی‌ها از آرد پوشیده شوند. بعد آن را داخل تخم مرغ بغلتانید و بعد داخل آرد سوخاری قرار بدهید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید.این ماهی را می‌توانید با سبزی پلو یا برنج ساده میل کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر