آموزش شیرینی کنجدی خانگی بدون فر

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش شیرینی کنجدی خانگی بدون فر

عکس, آموزش شیرینی کنجدی خانگی بدون فر

قبل از ریختن سوهان در سینی یک قاشق از آن را در سینی بریزید، اگر زود بست و زیر زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهید کمی بیشتر روی حرارت بماند.

روغن: دو قاشق غذاخوری…………………..عسل: سه قاشق غذاخوری

شکر: یک پیمانه………………………….کنجد: یک ونیم پیمانه

زعفران حل شده در آب: یک قاشق غذاخوری

شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردد، سپس زعفران را به آن اضافه کنید و در آخر کنجد را داخل ظرف بریزید و هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند. یک سینی را چرب کنید، حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سینی بریزید و بعد از سرد شدن برش دهید. سوهان کنجدی را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر