آموزش طبخ حلیم به سبک مردم اراک

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش طبخ حلیم به سبک مردم اراک

عکس, آموزش طبخ حلیم به سبک مردم اراک

این آموزش برای ۴ نفر مناسب است.اگر از آب قلم گوساله استفاده می‌کنید بهتر است روغن را حذف کنید.

دارچین برای تزیین…………….. به میزان لازم

نمک………………. ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون یا کنجد………….. ۱ قاشق سوپخوری

-ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده……………… ۱ پیمانه

بلغور گندم………… ۱ پیمانه

آب قلم یا آب معمولی…………….. ۳ پیمانه

ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده‌اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.در اواسط پخت، گوشت‌های پخته شده را ریش‌ریش کنید و به بلغور اضافه کنید.حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کش‌دار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر