آموزش غذای سنتی کاشانی ها کوفته فسنجان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش غذای سنتی کاشانی ها کوفته فسنجان

عکس, آموزش غذای سنتی کاشانی ها کوفته فسنجان

این آموزش برای ۵ نفر است. بهتر است همان اول بگوییم که در صورتی‌که رب انار غلیظ بود در میزان مصرف دقت کنید.

گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم………………………..تخم مرغ ۱ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم………………………..پیاز رنده کرده و آب گرفته ۱ عدد متوسط

آرد نخودچی ۲ قاشق سوپخوری………………………..نعنا خشک ۱ قاشق سوپخوری

رب انار ۴ قاشق سوپخوری………………………..پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری

گردوی آسیاب کرده ۵۰ گرم………………………..آب ۳ پیمانه

گوشت را به همراه تخم‌مرغ، نمک،فلفل، زردچوبه، پیاز و آرد نخودچی مخلوط کنید و خوب ورز دهید.نیمی از نعنا خشک و ۱ قاشق سوپخوری از رب انار را نیز به مواد بیفزائید و دوباره ورز دهید تا مواد خوب مخلوط شود.آن‌گاه مواد را به مدت تقریبی۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

در این فاصله پیازداغ را در ظرف مناسبی بریزید. فلفل و زردچوبه را بیفزائید و اندکی تفت دهید.سپس پودر گردو و باقیماندۀ نعنا و رب انار را اضافه کنید و اندکی دیگر تفت دهید.حالا آب را بیفزائید و اجازه دهید تا سس به جوش آید.اکنون هر بار از مواد فراهم کرده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست فرم دهید و آنها را در سس بیندازید و به مدت تقریبی ۴۰-۵۰ دقیقه صبر کنید تا سس جا بیفتد و کوفته بپزد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر