آموزش غذای مجلسی طاجین با گوشت بره

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش غذای مجلسی طاجین با گوشت بره

عکس, آموزش غذای مجلسی طاجین با گوشت بره

این غذای فوق مجلسی با گوشت بره و مواد زیر تهیه می شود :

روغن به میزان لازم……………………پوست لیموی رنده کرده یک‌دوم قاشق چایخوری
پیاز خرد کرده۱ عدد متوسط……………………گراماسالایک‌دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم……………………گوجه‌فرنگی خرد کرده۲ عدد متوسط

سیر له کرده۱ حبه……………………گوشت ران بره۷۰۰ گرم
آب ۴ پیمانه (۱ لیتر)……………………پودر دارچینیک‌دوم قاشق چایخوری
زنجفیل تازه رنده کرده۱ قاشق چایخوری……………………هلیک‌هشتم قاشق چایخوری
زیتونیک‌دوم پیمانه……………………خلال بادام برشتهیک‌دوم پیمانه
گشنیز خرد کردهیک‌سوم پیمانه……………………آبلیموی تازه۳ قاشق سوپخوری

هویج متوسط خرد کرده۲ عدد……………………سیب‌زمینی خرد کرده۲ عدد متوسط
زیره سبز نصف‌قاشق چایخوری……………………زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری

قدری روغن در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. ‌آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا سیر و پس از چند ثانیه گوشت را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس آب را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد. اینک هویج و پس از چند دقیقه سیب‌زمینی را بیفزائید تا تمام مواد به آرامی پخته شود. سپس زیره، زردچوبه، زنجفیل، هل، گراماسالا، نمک و فلفل را با یک قاشق روغن به مدت۳۰ ثانیه تفت دهید. اکنون گوجه‌فرنگی، پوست لیمو، زیتون و بادام را بیفزائید. حالا پس از اینکه طاجین جا افتاد، گشنیز و آبلیمو را اضافه کنید. اینک خوراک را برای سرو در ظرف مناسبی بکشید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر