آموزش غذا با مرغ و آناناس در سیخ

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش غذا با مرغ و آناناس در سیخ

عکس, آموزش غذا با مرغ و آناناس در سیخ

اگر میخواهید طعم دلچسب و جدیدی را با مرغ تجربه کنید این کباب بسیار مفید است. برای اینکار نخست سینه مرغ را به صورت ریز و در ابعاد کوچک برش بزنید. سپس آناناس و فلفل دلمه ای ها را به همان اندازه برش بزنید.  تمامی چاشنی ها، برگ جعفری ریز خرد شده و سیر له شده را با هم مخلوط کنید. روغن را اضافه و مخلوط کنید. مرغ و مخلوط را در ظرف مناسبی با هم کاملا مخلوط کنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حداقل یک ساعت (ترجیحا از شب قبل) در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود. سیخ های چوبی را چند ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ در آب قرار دهید تا خیس بخورند. مرغ، آناناس و فلفل دلمه ای را به سیخ کشیده و گریل کنید. می توانید آن ها را حدود ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند. همچنین می توانید سیخ های کباب را حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کباب شوند.

مواد لازم:

سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
آناناس تازه: ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد
روغن: ۲ ق س
ارگانو: ۲ ق س
آویشن: دوسوم ق چ
زردچوبه: دوسوم ق چ
تخم گشنیز (پودر شده): یک ق چ
پاپریکا: یک ق چ
فلفل قرمز (پودر شده): یک سوم ق چ
برگ جعفری تازه (ریز خرد شده): دو ق س
سیر (له شده): دو حبه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر