آموزش فینگر خوب خوشمزه با توپ های سیب زمینی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش فینگر خوب خوشمزه با توپ های سیب زمینی

عکس, آموزش فینگر خوب خوشمزه با توپ های سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه‌ی مایه‌ی خمیری

آرد نخود خام…………………. ۱۱۵ گرم

نمک…………… به میزان لازم

آب سرد حدود……………. ۱۵۰ میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

بیکینگ‌پودر…………….یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر چیلی………….. یک‌چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه‌ی مایه‌ی خمیری: آرد نخود و بیکینگ‌پودر را در ظرف مناسبی الک کنید و پودر چیلی و نمک را به آن بیفزائید. آن‌گاه آب را کم‌کم به مخلوط آرد بیفزائید تا مایه‌ی صاف و یکدستی حاصل شود. روی این مایه را بپوشانید و تا هنگام مصرف در دمای محیط نگه دارید.مصرف این غذا همراه با یک چاتنی خوشمزه بسیار مطبوع است.

مواد لازم :

انبه‌ی خشک آسیاب کرده ………………۲ قاشق چایخوری

نمک ………….به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ‌کردنی…………. به میزان لازم

سیب‌زمینی پخته و ریز خردکرده…………..۴۵۰ گرم

پیاز خردکرده……………. ۱ عدد

زنجفیل ریز خردکرده۱ قطعه‌ی…………….. ۵/۲ سانتیمتری

فلفل سبز تند (چیلی) ریز خردکرده …………….۱ عدد

گشنیز خردکرده…………. ۱ قاشق سوپخوری

آبلیمو…………. ۱ قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی، پیاز، زنجفیل، چیلی، گشنیز، آبلیمو، پودر انبه و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. آن‌گاه هر بار قدری از این مایه بردارید و در دست به شکل توپ در آورید. سپس روغن را در ظرف کوچک و گودی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و به دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد برسد. حالا توپ‌های سیب‌زمینی را به کمک چنگال، درون مایه‌‌ی خمیری فرو برید و در روغن سرخ کنید تا طلائی رنگ شود. اکنون توپ‌های سرخکرده‌ی سیب‌زمینی را روی هوله‌ی کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر