آموزش قطاب عسلی به سبک مردم یزد

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش قطاب عسلی به سبک مردم یزد

عکس, آموزش قطاب عسلی به سبک مردم یزد

اگر میخواهید این دسر یا شیرینی خوشمزه ی یزدی را در منزل درست کنید نخست موادی که در زیر ذکر شده آماده دست خود بگذارید. این مواد برای چهار نفر است.

۱ لیوان پودر بادام، پسته یا گردو * ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری عسل* حدود نصف لیوان پودر قند* ۳۰۰ گرم آرد

نصف پیمانه روغن جامد* ۱ لیوان ماست شیرین* ۳ عدد زرده تخم‌مرغ* ۱/۲ قاشق چای‌خوری هل* ۳ قاشق غذاخوری عسل

ابتدا روغن جامد، ماست، زرده تخم‌مرغ‌ها، هل و یک قاشق عسل را درون ظرفی بریزید و باهم مخلوط‌کنید تا زمانی که مواد یکدست شوند؛ سپس به این مواد، آرد را اضافه کرده تا خمیری به دست بیاید؛ پس از کمی ورز دادن اگر خمیر به دست نچسبید، آن را به مدت یک ساعت و نیم درون یخچال قرار دهید تا خوب به عمل بیاید.پس از آماده شدن خمیر، برای تهیه مواد میانی قطاب عسلی، دو قاشق عسل را به پودر مغز پسته یا گردو و پودر قند اضافه کنید تا مواد تقریباً محکمی که قابل فرم دادن باشد به دست بیاید. سپس خمیر را به شکل دایره‌هایی برش دهید و این مواد را روی خمیر بریزید و خمیر را به شکل گلوله آماده نمایید. در پایان این خمیرهای آماده را درون فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید تا خمیرها طلایی شوند. فراموش نکنید که فر را از قبل گرم نمایید.قطاب عسلی یک دسر ساده و از دسرهای ایرانی خوشمزه است که آن را در کنار چای و یا دم‌نوش‌ زعفران می‌توانید نوش جان کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر