آموزش قلیه قاشقی با گوشت چرخ شده

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش قلیه قاشقی با گوشت چرخ شده

عکس, آموزش قلیه قاشقی با گوشت چرخ شده

نخست گوشت چرخکرده رو با دست ورز بدید تا کاملا منسجم بشه.به گوشت چرخ کرده نمک و مقداری زردچوبه بزنید خوب ورز بدید و تیکه هایی اندازه گردو ازون بردارید و قلقلی کنید.حالا تو ی تابه گود و دردار پیاز و خلالی کنید و با اضافه کردن کمی روغن اونو تفت بدید و بعدش گوشتهای قلقلی رو به تابه اضافه کنید و تفت بدید.

اسفناج رو بشورید و کاملا خشک کنید و بعد ریزش کنید.و به مواد اضافه کنید و تفت بدید و با اضافه کردن ۱/۵پیمانه اب و یکم نمک به اونا در تابه ببندید و اجازه بدید بپزن!

۴-لوبیا قرمز رو جداگانه با مقداری نمک بپزید و آبکش کنید و در نیم ساعت پایانی به همراه رب انار و شکر به موادمون اضافه میکنیم و میزاریم جا بفته .

مواد لازم برای ۴ نفر
شکر به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
رب انار به مقدار لازم
اسفناج (خرد شده) ۱ کیلوگرم
گوشت چرخ کرده ۱کیلوگرم
پیاز (بزرگ) ۱ عدد
لوبیا قرمز (پخته) ۱ پیمانه

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر